Enkeltstående healinger

og healinger, som for større effekt kan gentages

 

Mine normale sessioner er ofte meget intuitive. Hvilket betyder at jeg lader min healersjæl stå for arbejdet. Dermed bliver healingen altid så kraftfuld og effektiv, som min sjæl tillader det uden min personlige indblanding. Og du får lige nøjagtig det, som du har brug for.

 

Disse enkeltstående healinger er muligheder, som jeg gerne vil fremhæve, da de i sig selv også har nogle kvaliteter, som er healende og bevidsthedsudvidende.

 

Disse healinger kan ofte gentages for større dybde og effekt, men der er ikke krav om gentagelse.

ERKENDELSESTILSTANDEN FRA ASSISI

Mit energihjertebarn. I september 2019 var jeg i Assisi i Italien for at lave noget energiarbejde og det jeg fik med hjem var en tilstand som kaldes for erkendelsestilstanden fra Assisi.


Modtagere af healingen har beskrevet tilstanden som “En kærlig faderlig energi”. “Som at få en velsignelse”, “Som en genfødsel” og “Jeg er kommet hjem i mig selv”.

Dette er en healing som ofte har stor effekt efter en enkelt session. Dog vil jeg anbefale at du modetager den tre gange inden for en periode.

SOUL BODY FUSION®

En energi, som er bragt til jorden af den amerikanske shaman og forfatter Jonette Crowley.

 

Soul Body Fusion® er en intelligent energi, som er tilpasset den enkelte bruger, det vil sige at den virker optimalt i forhold til vores udvikling og kapacitet og virker dybere fra gang til gang, hvis du er klar til det. En Soul Body Fusion behandling kan derfor bruges til alle.

Soul Body Fusion® arbejder med at synkronisere vores krop og sjæl, hvilket betyder at vi får større adgang til vores sjæls erfaringer.


Soul Body Fusion® skaber adgang til vores egen healersjæl, som hjælper med aktivering af sjælens egenskaber. I mit arbejde samarbejder jeg selv med min healersjæl.


Optimalt skal Soul Body Fusion® gives af 3 omgange, over en periode på 3 uger. Du kan dog også modtage healingen efter behov, da den tilpasser sig dig og din sjæls behov.

CONNECT

En kærlig og moderlig healing

 

Vi er alle bundet sammen af bånd. Familiebånd, venskabsbånd og bånd, som bliver skabt i de enkelte møder. Et af de stærkeste bånd er familiebåndet og i den her healing er det båndet mellem mor/barn – støttet og båret af far.

Denne healing kom til mig i forlængelse af min egen mors bortgang. En kærlig og nærværende healing, som arbejder i hele dig og dit felt.

 

En kraftig form for kærlighed er kærlighed som bindes sammen af familiebånd og gener. Kraften i den gen-bårende kærlighed bliver styrket, renset og optimeret i denne healing. Tre feminine energier fører dig blidt igennem healingen.

 

Deling fra Sophia: 

Sidste uge oplevede jeg et større nærvær sammen med andre og jeg er mere lyttende. Det var også nemmere for mig at være sammen med familien end det plejer.

Jeg har fokus på ” Guds talegaver” som der kom ind under healing.

Chakraafbalancering

Healing fra top til tå.

 

Chakrabalancering bringer os i tættere kontakt til livets mening, som er en tilstand i os og vi bliver bedre til at holde balancen ligegyldigt hvilke omstændigheder vi møder.

 

Det får du ud af en chakrabalancering:

Kontakten opadtil og nedadtil bliver styrket
Ankring af livets træ

FORLØB

Personlige forløb, gruppehealingsforløb eller deltagelse via video.

 

Jeg afholder forløb, hvor du kan deltage live og se stream direkte via facebook. Du kan også være med i afholdte forløb via optaget video.

En anden mulighed er personlige forløb, hvor vi tilpasser pauserne mellem healingerne og længen for de enkelte healinger til dit behov.

Det er også muligt at lave fjernhealingsforløb til børn (uden kontakt)

DU I DIG – VIDEOFORLØB

Forløb over syv dage med 30 minutters healing dagligt via video

 

Afholdt live via facebook 26/4 – 2/5 2020


Hvor hører du hjemme? Du hører naturligvis hjemme i Dig. Det er i hvert fald der, du skal have dit udgangspunkt. Syv dage med syv healinger som støtter dig i at komme hjem. Få din bevidsthed tilbage i kroppen og få styrket kontakten med sjælen. Det vil også gøre at du ikke så let bliver “hylet ud af den” og at du får lettere ved at holde fokus. Forløbet tager udgangspunkt i den enkelte deltager og dit udgangspunkt netop nu

 

Forløbet tager udgangspunkt i “Erkendelsestilstanden fra Assisi”

 

PERSONLIGE FORLØB

Et personligt forløb vil tage udgangspunkt i dit behov. Det kan være:

  • Dit helt eget forløb hvor du får healing dagligt i en uge
  • Et forløb, hvor du skriver til mig, når du har brug for healing eller støtte
  • Healing en gang om ugen i fire uger

Ofte vil disse forløb forgå som videoopkald. I enkelte tilfælde kan vi aftale at du tager imod healingen på et bestemt tidspunkt og har kontakt over telefon eller skrift.

Et på forhånd aftalt forløb, vil økonomisk set være billigere i forhold til samme antal enkeltestående sessioner

 

FORLØB TIL DIT BARN

Ligesom der er forløb til voksne, kan børn have brug for ekstra støtte

 

Og som i forløbene til voksne, finder vi sammen ud af behovet og intervallerne for healingerne. Der er mulighed for at skrue op og ned for healingerne undervejs og der vil løbende være kommunikation, så dit barn bliver støttet bedst muligt

Hvis du ønsker en pris, kan du skrive eller ringe til mig. Så finder vi ud af, hvad der er brug for

 

Foløb til børn vil være billigere end forløb til voksne