Spørgsmål og svar om healing

Har du spørgsmål om healing? Skriv gerne til mig. Er spørgsmålet relevant for andre, kan det være at det kommer op på siden, her. Anonymt, selvfølgelig 🙂

Jeg kan ikke mærke noget. Virker healingen alligevel på mig?

Det korte svar er ja. Det lidt længere svar er at der med healingerne bliver arbejdet i de ikke-fysiske lag. De kan være svære at mærke, hvis man ikke er vant til at modtage og mærke energi. Det kan læres. -Jeg har selv haft det sådan tidligere, hvor jeg stort set ikke kunne mærke noget, men det er gradvist blevet bedre og nu kan jeg mærke energier fra f.eks. krystaller og når jeg får eller giver healing. -Men healingen er der og virker, der hvor den skal.

Er healingen lige så effektiv, når vi ikke i samme rum?

Så godt som. Nogle healinger kræver at man er i samme rum. -Hvis f.eks. håndspålæggelse er nødvendig. Men det er ikke den form for healing jeg bruger. Det kan være svært for nogle at holde fokus på at modtage healing, så der vil jeg anbefale at vi mødes over Skype fremfor den anden mulighed, hvor vi aftaler et tidspunkt for healingen over telefon. Over Skype kan jeg løbende minde dig om at være fokuseret og holde intentionen på at modtage healing.

Jeg har betalt for tre sessioner, men synes ikke at jeg får nok ud af healingerne. Kan jeg afbryde behandlingen?

Ja, selvfølgelig. Det skal føles godt og rigtigt for dig. Nogle gange kan der gå lidt tid før du kan mærke effekten af healingen og så vender du bare tilbage og fortsætter behandlingen, hvis du har lyst.

Er der rabat ved flere behandlinger eller familierabat på healinger?

Hvis vi på forhånd aftaler et forløb udover de muligheder der er på hjemmesiden, kan jeg godt lave en reduceret pris til dig. Det gælder også aftaler med to eller flere familiemedlemmer.

Har du klarsyn og er det er del af behandlingen?

Desværre ikke. Jeg arbejder på sagen 🙂