fbpx
Featured

Bevidstheds- og hjernehealing

En deling fra en klient, som har modtaget en “Bevidstheds- og hjernehealing”.

Først kunne jeg mærke, at der skete noget i vestre side af mit hoved. Jeg kan ikke helt beskrive fornemmelsen, men sådan overaktivitet og varme. Herefter oplevede jeg en dunkene, næsten hovedpine-agtig fornemmelse i, hvad jeg tror er, en af de blodførende ‘ledninger’ op til hjernen. Det var i hvert fald den fornemmelse, jeg fik. Siden rykkede ‘smerten’ ned i kæben på højre side. Jeg har en tand, som står til snarlig rodbehandling og den gav ‘lyd’ fra sig med pulserende rytme. Det var en slags smerte, men ikke ubehageligt, nu jeg vidste at Per arbejdede med mig. Der blev siden roligt igen og jeg forsøgte at mærke efter nye forandringer. Næst efter fik jeg et billede af, at min hjerne blev taget ud af kraniet. Det lyder makabert, men det var en okay fornemmelse, for inde i hovedet var lyst og rummeligt. Lidt som at være på en kunstudstilling med hvide vægge og massere af plads, men også en lidt rungende lydoplevelse. Efter at have inspiceret atmosfæren blev hjernen sat tilbage på plads og jeg trådte ud af oplevelsen igen og tilbage i min krop.
Den time som healingen varede gik hurtigt og jeg mærkede faktisk – uden at vide klokken, at det lakkede mod enden. Henimod slutningen af healingen oplevede jeg varme omkring mine knæ og en summende fornemmelse i min krop.

Der kom et par tilføjelser senere:

Hov, der var også modstanden. Den sad i brystet. Og noget sorg som dukkede op – eller tristhed. Men den forsvandt hurtigt igen.
Modstanden var sådan en frem-og-tilbage skubbe oplevelse. Om det handlede om ikke at ville/kunne tage imod hjælp eller om det handler om min on-going kamp med systemet, ved jeg ikke. Men der var modstand på noget.

Og:

Gud ja, så var der også oplevelsen på ørerne. Du kender oplevelsen når man letter med fly. Det føles som om at en hjerne er ved at hoppe ud af hovedet og man for propper i ørerne.

Bevidstheds- og hjernehealing varer omkring en time og koster 450,- Du modtager healingen som fjernhealing og efterfølgende taler vi sammen over telefon eller Skype.

Kroppens Hellige Rum – Kom i kontakt med dit autentiske selv

Minikursus v. Per Mygind
Fredag kl. 15.00 – 16.45 i Kræmmerstuen

Minikursus på daninfos Krop, Sind og Ånd messe i Aalborghallen d. 1, 2. og 3. marts 2019. -Du kan møde mig hele weekenden på stand 3, som jeg deler med Marianne Lane og Solveig Maria Radut. Der vil være prøvehealinger.

På dette minikursus lærer du at komme ind i Kroppens Hellige Rum. Et punkt inde i dig selv, hvor du på en og samme tid får adgang til mødet med dig selv samt en åbning til din sjæls visdom. Kurset består af meditation, øvelse og en åbning til muligheden for fremover at komme ind i netop det punkt igen.

Det magiske ved dette punkt er, at du kan komme længere og længere ind. Ja faktisk fortsætter det i det uendelige! Og for hvert lille skridt du tager ind i dig selv åbner der sig nye muligheder for selvudvikling og indsigter.

Efter minikurset kan du bruge dette Rum til selvhealing, selvfordybelse/meditation, kontakt til det åndelige og til at finde ro i en stresset hverdag.

Det kræver ingen forkundskaber at deltage.

Per Mygind

er healer og lysarbejder samt musiker ved siden af.

Jeg startede på min rejse ud i den, for mig ukendte men dog alligevel tiltrækkende spirituelle verden for ganske få år siden. Og sikke en fart det har taget. Jeg arbejder nu med mennesker, udfordringer og en personlig udvikling, som jeg i min vildeste fantasi ikke havde drømt om at jeg skulle komme til at arbejde med. -Og rejsen er langt fra slut endnu.

Behandling af stress

Behandling af stress kan bestå af mange ting og jeg tror ikke der er et entydigt svar, når først man er stressramt. Men jeg har lavet en liste over råd og vejledning ud fra mit syn på stress.

 

Hvad er stress?

Set fra et alternativt synspunkt.

Stress er en tilstand i kroppen og når jeg forbinder mig til en med stress, føles det ubehageligt. En meget kraftig æv-følelse, et pres i halsen, et press i brystet, en energi-tomhed eller følelsen af at være drænet. Alt sammen er fornemmelser i kroppen i forhold til stress.

Du kan sammenligne det med en motor, som arbejder mere end den er beregnet til og jo længere den er på overarbejde, desto mere bliver den slidt.

Krop og sind hænger sammen ud fra et holistisk synspunkt, så når jeg siger at stress er en tilstand i kroppen, er det ikke helt rigtigt. Stress er en tilstand i mennesket. En tilstand hvor kroppen er overbelastet og en tilstand hvor sindet og tankerne “har fået nok”. Stress er nært forbundet med depressive tilstande og stress kan blive til depression, hvis det for lov til at udvikle sig.

 

Behandling af stress

Jeg vil og må ikke som alternativ behandler fraråde at søge læge omgående, hvis du har mistanke om stress. Det er vigtigt med behandling fra det etablerede system. Men en læge vil nok anbefale at du:

Får slappet af

Får sluppet det, som stresser dig

Får frisk luft

Får motion

Får talt med dine nærmeste om det

Og sikkert meget mere.

 

Med min baggrund som alternativ behandler kan jeg kun være enig i ovenstående, men hvordan? Hvordan får man sig lige “taget sammen” til at gøre noget godt for sig selv, når man er ramt af stress? -Hvis man er hårdt ramt, er der lang vej fra sofaen og ud i skoven eller parken. Og det er der ikke noget forkert i. Det er nemlig sådan stress fungerer. Som en stopklods der stopper motoren efter bedste evne inden den brænder sammen.

Meditation og healing til behandling af stress

Jeg kan naturligvis byde ind med alternative behandlinger af stress, som et supplement.

 

Bl.a. kan jeg tilbyde:

Forskellige healinger beregnet til stresstilstande i kroppen. (Personlig healing eller forløb over Skype eller telefon)

Healinger som støtter dig på vej ud af dit stressforløb. (Personlig healing eller forløb over Skype eller telefon)

Et personligt stykke meditationsmusik med indlagt healing. (Lydfil til download)

 

Hvis du er i tvivl om hvad du har brug for, er du velkommen til at kontakte mig enter pr telefon eller mail.

(Gå til kontaktoplysninger)

 

Og virker det så?

Jeg har gode erfaringer hvor healingen og meditation har hjulpet allerede efter første behandling. Jeg har dog også eksempler på, at der skal meget mere til end bare en, to eller tre behandlinger. Healing er  som sagt et supplement, som kan støtte og få dig tilbage på sporet.

Hvis du er åben over for det alternative, vil jeg anbefale dig at prøve en healing eller en personlig meditation.

 

Per Mygind

Meditation med Mark

Jeg er blevet guidet til at lave en meditation med Mark. Eller rettere: En meditationsrække. Jeg har tidligere holdt meditationer/meditationsrækker med Frans og Clara af Assisi, Kristus og andre guider, som har været med på sidelinien. Og nu er turen kommet til Mark. Jeg fik kontakt til Mark under en personlig meditation af Jonette Crowley her i sommer (2018). Under meditationen, mærkede jeg en bevidsthed, som jeg ikke har mærket tidligere. Det gik hurtigt op for mig, at det var Mark (Jonette er så vidt jeg ved den første, som fik kontakt til Mark). Hvis de andre guider føles som fodbolde, så føles Mark som en ballon. Måske endda en blå heliumballon 🙂 -I meditationerne, kan det være at jeg bliver lidt klogere på, hvad han er for en. Billedet af en ballon er alligevel lidt unuanceret, selvom det føles rigtigt lige nu.

Tryk på billedet, for at læse mere og tilmelde dig.

Meditation med Mark 1
Ved tilmelding, får du tilsendt et link 15-30 minutter før start. Fredag d. 31/8 kl 16.00-18.00 Jeg er blevet vejledt til, at temaerne for de enkelte meditationer skal dukke op hen ad vejen. Så temaet for den kommende meditation i rækken først bliver offentliggjort et par dage før afholdelse. Den 10/8-18 havde jeg min første meditation med Mark. Ikke den første i den nye meditationsrække, men i “Cirklen”. En kort række på fire meditationer hvor der har været forskellige guider med. Og i den sidste kom Mark altså forbi.

Læs hvad jeg skrev på facebook efter min meditation med Mark

Er vi brikker i et puslespil? Det var i hvert fald det billede, som jeg fik i den seneste meditation, hvor temaet var Fællesskab. Vi er puslespilsbrikker på den måde, at vores energisystem interagerer med omverden, og det kan være skævvredet og så har vi svært ved at “falde i hak” med andre mennesker. (Og det samme gælder naturligvis også dem, som vi interagerer med og deres energisystem). Meditationen var, som jeg havde fornemmet på forhånd guidet af Mark. Mark har en erfaring i at være en del af et fællesskab, som art. Det er vi mennesker ikke helt så erfarne i, endnu.  Hvis du finder på plads i dig selv, finder du på plads i fællesskabet <3

Her finder du min tidligere meditationsrække “Troen i Dig Selv” og episoden af Cirklen, hvor Mark var med

Cirklen – Gruppehealing online

  • Cirklen gruppehealing 2. gang
  • Cirklen gruppehealing 2. gang

Cirklen – Gruppehealing

 

Symbolet Cirklen står for samarbejde – Sammenhold – Udveksling og Fællesskab, Når du er med til “cirklen gruppehealing” er det netop et fællesskab og et rum for udveksling vi danner.

Cirklen gruppehealing 1. gang

Hver anden fredag fra 16.30-17.30 afholder jeg gruppehealing online. (Er der ferie/helligdage og lignende, kan meditationerne blive rykket). Det at det er online gør, at du kan deltage hjemmefra via telefon, tablet eller PC.

Healingerne er kanaliserede, hvilket betyder at jeg stiller mig til rådighed som kanal for det, der måtte komme. Jeg bruger den nye tids energier og åbninger, som gør at det, der kommer igennem er sundt og godt. Der er én eller flere guider med under arbejdet.

Der er plads til max. 10 deltagere online i gruppehealingerne pr. gang. Derudover, kan du efterfølgende købe adgang via optaget video. Her er der ingen begrænsning for antal deltagere.

Det koster 50 kr. pr. gang at deltage og hver modtager bliver favnet og healet individuelt.

Healingerne er individuelle, så du behøver ikke deltage alle gangene eller tage dem i rækkefølge.

Temaerne for de fire første gange er:

Universel kærlighed

Kraften i dig selv

Land i dig selv

Fællesskab

(Der er mulighed for ændringer)

Troen i dig med Frans af Assisi- Episode 1

Tro på dig

Nedenstående tekst er en kanalisering/inspiration fra Frans af Assisi

I første episode, møder vi os selv i vort udgangspunkt. Dette udgangspunkt har både positive og negative elementer. For at finde ind til vores sande jeg starter turen her med at rense ud i tidligere erfaringer, som vi ikke længere har brug for og som holder os tilbage. Tit er vi bange for at flytte os for meget, og det kan blive svært at gå i som menneske, når først vi har valgt i os selv, at vi er på vej videre på vores spirituelle rejse.

Frans er med, som guide og personlig vejleder hos alle, der er med i meditationsrækken. Frans har været igennem udviklingen selv. ikke bare som Frans af Assisi, men igennem flere inkarnationer. Du får adgang til hans erfaringer samtidig med at det, i tiden lige nu er blevet lettere at følge sin vej. Energierne hjælper og hele universet arbejder på at vi som mennesker får rykket os.

Som støtteenergi får vi besøg af Clara, der ligesom Frans har gået turen og fundet sin egen, sande vej. Clara er det feminine modstykke til Frans og var også tilknyttet Assisi og energierne på stedet.

Assisi er et knudepunkt (et af flere på jorden) hvor erfaringer og energier er lagret fra mange generationer. I Frans og Claras tid, var det nødvendigt at være fysisk til stede for at nyde godt af stedets erfaring, men det er det ikke mere. Nu kan vi blive forbundet fra dér, hvor vi er.

 

Da meditationen efterfølgende blev afholdt, havde jeg faktisk glemt, hvad jeg havde skrevet her. Så efter noget tid med Frans af Assisi, blev jeg gjort opmærksom af en af deltagerne at Claras energi også var repræsenteret. Jeg mærkede efter og fik et tydeligt “Ja”. Og da jeg efterfølgende genlæste ovenstående tekst blev jeg glad over at jeg jo faktisk allerede vidste at det både var Clara og Frans af Assisi, som støttede arbejdet 🙂

Køb adgang her, hvis du ønsker at værre med <3

Da jeg mistede troen – Og fandt en ny

Jeg er vokset op med en tro på Gud. En tro på Kristus og en tro på Bibelen og folkekirken. Altså på sådan en helt almindelig dansk måde, hvor man ikke går i kirke (pånær til jul) eller taler om religionen som sådan.

En periode blev det lidt mere. Altså stadig uden at gå i kirke. Den periode hvor mange unge mennesker er i tvivl om retning, kærester, økonomi og fremtid. En periode hvor jeg panisk bad til at det hele blev lidt bedre. En periode hvor jeg tænkte at “Det skader ikke at bede om hjælp, hvis der nu er en Gud et sted, som lytter”. I kan måske godt fornemme at jeg ikke var helt sikker på den der Gudsfigur -eller mig selv. Det handlede mere om håb end om tro.

Og så kom det! -Altså ikke den store religiøse åbenbaring, men det modsatte. Der hvor det gik op for mig at jomfrufødsler, brændende buske, engle, plager og mirakler ikke fandtes. Der hvor kirken og bibelen virker for langt ude og der hvor jeg sad og grinede hånligt i mig selv, når jeg modvilligt blev nødt til at opholde mig i en kirke.

Når jeg ser tilbage nu, var det en form for nulstilling eller klargøring til det univers, som jeg har bevæget mig ind i de seneste snart tre år. (Skrevet december, 2017).

Og det er en tro hvor Gud, Kristus og engle er med igen, men også en tro hvor der er plads til Buddha, Hvide Ørn (Indianer), Merlin, rumvæsener og kvantefysik. Og en hel del andre ting.

Men der er ikke skrevet noget ned, som jeg SKAL tro på. – Men nogle oplevelser jeg ikke kan se bort fra.

Der er ingen facitliste – Kun en vej, der skal (kan) gåes.

Ingen falske guder – Kun begrænsede opfattelser.

Ingen udmelding af samfundet – Kun udbygning af min egen virkelighed.

Ingen mission om at omvende andre – Men et håb om at de kan blive inspireret til at se deres egen retning.

Og vigtigst af alt: Masser af kærlighed <3

Det hele leder mig frem til at jeg ikke kender min vej. Jeg ved ikke hvor langt der er tilbage eller hvor langt jeg er kommet. Alt det, der er sket indtil nu har været min vej. Højest sandsynligt med en masse omveje og pauser undervejs.

Men med en åbenhed og viden om at der rent faktisk er en livsvej foran og bagved mig, kan jeg se både hvad der har fået mig til her hvor jeg er lige nu, men også glimt af det som kommer, hvis jeg går videre.

I Januar 2018 har jeg set et glimt af vejen. En vej hvor Frans af Assisi er med mig og hjælper mig videre i form af meditationer hver anden torsdag. Hvis du vil med på turen, kan du se med, når jeg livestreamer meditationerne. Du bliver ikke ledt ind på min vej, men får støtte til at gå din egen <3

 

Opdatering oktober 2018

Jeg er nu færdig med min “rejse” med Frans af Assisi. Du kan være med via video, selvom meditationerne er afholdt.

Troen i dig selv - Alle otte episoder som download

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I mellemtiden har jeg fået lavet en minimeditationsrække kaldet “Cirklen”, som du også kan se på video.

Cirklen gruppehealing 4. gang

Og så er jeg pt i gang med “meditation med Mark”, som du kan læse mere om her.

Meditation med Mark 3

 

Bevidstheden Mark kanaliseret af Per Mygind 09-11-2017

Jeg øver mig. I flere forskellige ting på én gang, faktisk.

Den første ting jeg øver mig på, er at kunne modtage beskeder udefra og få dem kommunikeret videre. I dette tilfælde på skrift. Det vil sige kanalisering/klarsyn på skrift. -En af udfordringerne er at være ukritisk. At kunne starte på en sætning, som jeg ikke vil have startet på, hvis det var mine egne ord. Sætninger, hvor jeg ikke kender de næste ord og tænker “skal jeg starte forfra”? Men tit kommer der faktisk noget ud af det, som jeg slet ikke kunne forestille mig i starten af sætningen. En anden udfordring er, at fungere som “oversætter”. I hvert fald lige nu. Det er ikke sådan at ordene kommer flydende ned på papiret. De kommer igennem mig som tanker, sætninger, følelser og fornemmelser. Alt sammen noget, der skal formuleres.. En gang i mellem, tager min hjerne over og “sorterer” hvis der er noget, som ikke føles helt rigtigt. Eller noget, som er oversat/forstået forkert.

Og det er så den næste ting, som jeg øver mig på.. Er det sandt? Er det Marks ord? Og kan jeg tillade mig at skrive på vegne af Mark, Kristus, Hvide Ørn osv. -Jeg mener en trommeslager fra Nordjylland, som skriver på vegne af de store mestre og guider… Arh hva?

-Men det ér sandt. I hvert fald på en sådan måde, at det er inspirerende ord, som ikke kommer fra mig selv. Og det er lavet med den bedste intention. Det er ikke en fejlfortolkning eller omskrivning for egen vindings skyld (noget, som Bla. Kristus nok kan nikke genkendende til). Hvis det var noget, der kom fra min fantasi, noget, som jeg bevidst skrev, for at være interessant, havde det ikke været sandt. Nu er det en version af sandheden. Og det er nok til mig. Tænk engang, hvis vi fik adgang til sandheden om alt. Altså den eneste sandhed. Det tror jeg ikke at vi er klar til. Guider skal inspirere og støtte, og det er lige netop det, som jeg oplever med de ord, der kommer til mig. En inspiration.

Mens jeg skrev de sidste to afsnit oven over, gik der nogle ting op for mig, som jeg ikke havde tænkt før. Kanaliseret? Jeg ved det ikke 🙂 -Men den indsigt, har faktisk gjort den sidste ting, som jeg øver mig på meget lettere. Nemlig det at dele uden at være bange for hvad folk tænker eller om de, med et skarpere klarsyn end jeg ikke ser det, som sandt.

Og så har jeg fået det, som for mig er bevis nok på indholdet. Kanaliseringen starter med ordene “Vær hilset venner“. Og hvis jeg skal være helt ærlig kunne jeg ikke huske om det er Marks typiske velkomst. (Og det gav mig en tvivl om resten af indholdet). Så det ville jeg prøve at Google. Det (aller)første jeg faldt over, var en kanalisering af Mark, på Jonette Crowleys hjemmeside. Da jeg læste det, var jeg ikke i tvivl om at det var Mark, som havde været igennem hos mig. Så pyt med om den hilsen var typisk Mark. Den var der af en årsag.

Nu får I det 🙂

Vær hilset venner.

Jeg er Mark og jeg er kommet for at fortælle om universet. Universet er en del af noget større, som er usynligt for mennesker, men lige siden tidernes morgen, har der været noget usynligt og ufatteligt. En energi, som har udviklet sig, til at blive det observerbare univers og dig og jorden. universet er virkeligt uendeligt og ud af det uendelige blev det synlige univers skabt, med det, som er kendt som big bang. stof og frekvenser brød igennem fra de højere dimensionslag fordi det ville eksistere og skabes. Det guddommelige var til stede før universets start og det i kalder Gud er kun en lille bid af det oprindelige guddommelige. Energier og guider har kontakt til det guddommmelige, og I kan derigennem få en forståelse, som passer til jeres natur for, hvad gud er. Jeg selv kommer fra det usynlige univers og har inkarneret, ikke på jorden, men i det synlige univers. Jeg har direkte adgang til det guddommelige og jeg er her på jorden i en ikkesynlig form, for at lære menneskeheden om Gud. Ikke hele Gud, men en udvidet forståelse af jeres Gud.

 

Fra Jonette Crowleys hjemmeside (Dette læste jeg efter kanaliseringen)

“I am Mark. I have traveled a great distance in terms of energy. I come to bridge a gap between dimensions unknown. My world is on the other side of time, the other side of matter as you know it. I have come to birth new ideas. I have come in response to the thought requests of the world. I am a teacher and a student of the cosmos.”

Mark er en bevidsthed fra de ydre kanter af universet, som ikke har været inkarneret på Jorden.