Soul Body Fusion behandling er for alle.

Jeg fik overdraget Soul Body Fusion® energien af Galina Saikova, som jævnligt afholder kurser. Det er en helt fantastisk energi, som jeg er glad for at kunne bruge. -Jeg bruger den jævnligt på mig selv og min familie. Energien kan bruges på både børn og voksne. Soul body fusion behandling kan derfor bruges til alle.

 

Læs om nogle af fordelene ved Soul Body Fusion:

  • Soul Body Fusion® er en intelligent energi, som er tilpasset den enkelte bruger, det vil sige at den virker optimalt i forhold til vores udvikling og kapacitet og virker dybere fra gang til gang, hvis du er klar til det. En Soul Body Fusion behandling kan derfor bruges til alle.
  • Soul Body Fusion® arbejder med at synkronisere vores krop og sjæl, hvilket betyder at vi får større adgang til vores sjæls erfaringer.
  • Soul Body Fusion® skaber adgang til vores egen healersjæl, som hjælper med aktivering af sjælens egenskaber. I mit arbejde samarbejder jeg selv med min healersjæl.
  • Optimalt skal Soul Body Fusion® gives af 3 omgange, over en periode på 3 uger. Du kan dog også modtage healingen efter behov, da den tilpasser sig dig og din sjæls behov.
  • Energien er blevet skabt af Jonette Crowley, i samarbejde med hendes guider Mark og Hvide Ørn.

En behandling varer ca 30 minutter. Optimalt skal du have tre behandlinger inden for tre til fire uger.

Klik på billedet for at gå til shoppen.

Soul Body Fusion Behandling

 

Fra Jonettes side (oversat):

For at hjælpe folk og virkelig legemliggøre deres guddommelighed har Jonette skabt den magtfulde teknik til healing og helhed. Det er en meget simpel proces, der giver dybe og umiddelbare resultater.

Når krop og sjæl er justeret forkert, kan du ikke være det guddommelige menneske, du er beregnet til at være.

Læs mere på Jonette Crowleys hjemmeside.

Soul body fusion behandling

Prøv en Soul Body Fusion

Du kan helt gratis modtage en Soul Body Fusion igennem videoen her under.