fbpx

Kontakt Healer Per Mygind

Kontakt healer Per Mygind på:

Telefon eller SMS:

26 21 56 86

Kontonummer:

Reg: 4940

Kontonr: 3706017445

Mail:

Behandling og tidsbestilling: behandling@per-mygind.dk

Spørgsmål vedrørende healing eller hjemmeside: support@per-mygind.dk

Kontakt vedrørende meditationsmusik: meditationsmusik@per-mygind.dk

Er du i tvivl om healing er det rigtige for dig? Kontakt mig gerne, for at høre mere og om jeg kan hjælpe dig. Jeg vil kun anbefale healing, hvis jeg tror at jeg kan hjælpe, dér hvor du er lige nu i dit liv.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker. – Helst på mail, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Se evt. her om der allerede er svaret på dit spørgsmål.

Adresse:

Per Mygind

Houvej 289

9362 Gandrup

Healer Per Mygind

Find mig på Facebook.

Per Mygind

er healer og lysarbejder samt musiker ved siden af.

Jeg startede på min rejse ud i den, for mig ukendte men dog alligevel tiltrækkende spirituelle verden for ganske få år siden. Og sikke en fart det har taget. Jeg arbejder nu med mennesker, udfordringer og en personlig udvikling, som jeg i min vildeste fantasi ikke havde drømt om at jeg skulle komme til at arbejde med. -Og rejsen er langt fra slut endnu. Jeg er i øjeblikket under uddannelse hos Marianne Lane.