Chakrahealing

Hvorfor har du brug for en chakrahealing? Dine chakraer bliver påvirket af din krop og dit system. Samtidig virker de som energicentre, som påvirker din krop. Vi er ét stort system bestående af krop, sjæl, energi og lys og det hænger sammen på kryds og tværs i mange dimensionslag. Så hvis din krop (eller dit sind) er i ubalance, kommer dine chakraer i ubalance og det samme den anden vej rundt.

Med tre chakrahealinger/chakrabalanceringer, får du i en periode på fire uger, en afbalancering af dine chakraer, som optimerer og “rydder op” i dit energisystem.
Vores chakraer kan være i ubalance på to måder. De kan være underaktive eller de kan være overaktive. Forestil dig en stikkontakt i hver af dine chakraer, som sender enten for meget eller for lidt strøm ud. Det kan en chakrahealing være med til at gøre noget ved.

Kan man ikke fungere med ubalancer i chakrasystemet?

Jo, det kan du sådan set godt. Faktisk er der mange, som går rundt med ubalancer, som fungerer ganske fint i hverdagen. Men er du spirituel, eller i gang med en spirituel udviklingsvej, kan der være ting, som bremser dig. Som f.eks. ubalancer i det energetiske system.

Gratis chakrahealing

Et gratis alternativ til tre chakrabehandlinger kan være mine videoer, hvor jeg har lavet en video for hvert chakra samt en video, som sætter systemet på plads efterfølgende. Du vil altid få mere ud af personlige sessioner, men videoerne kan være brugbare, især hvis du har et enkelt chakra, som du ved kræver ekstra opmærksomhed eller hvis du ikke lige står med pengene til tre fulde behandlinger. Med videoerne, kan du også se, om det er noget for dig, inden du bestiller en tid hos mig.

Den første video, er en kort introduktion: