Erkendelsestilstanden fra Assisi

Erkendelsestilstanden fra Assisi - Gratis healing

I sensommeren 2019 var min kone og jeg i Assisi. Vi kan godt lide at rejse og prøver at komme afsted en til to gange om året. Men denne gang var lidt anderledes.. Jeg lå en eftermiddag på sofaen og skulle have en lille lur. Og pludselig kom der en besked til mig. “Du skal til Assisi og lave noget energiarbejde og det skal være i september”. Da jeg senere fortalte min kone det, sagde hun “Okay”. Og så var det ligesom sat i gang. Jeg har tidligere lavet energiarbejde med Frans af Assisi, så jeg er ikke i tvivl om, at beskeden kom fra ham.

Nu spoler vi lidt frem. Vi sidder i toget mod Assisi fra banegården i Rom. Vi nærmer os Assisi og pludselig dukker byen op. Lidt oppe ad et bjerg ligger Assisi og Basilica di San Francesco.

Jeg håber at få opdateret med resten af historien <3 -Indtil da, kan du læse mit blogindlæg om de steder, som jeg besøgte i området og som alle var delelementer af erkendelsestilstanden fra Assisi. Læs indlæg

 

Nedenfor modtager du healingen “Erkendelsestilstanden fra Assisi”, som er resultatet af min rejse og mit arbejde.

Om Per

Jeg er healer og lysarbejder af Den Nye Tid.

Uddannet på “Den Indre VIsdom” og er certificeret Soul Body Fusion healer.

Derudover har min indre rejse budt på møder med egen healings- og energiudvikling

Udvalg fra shoppen