Daninfo Krop-Sind-Ånd Messe i Aalborg

Krop-Sind-Ånd Messen i Aalborg er ikke ny for mig. Altså som gæst… Men som noget helt nyt skal jeg nu stå på messen som healer og udstiller. Og det glæder jeg mig meget til.krop-sind-ånd messe aalborg 2017

For bare to år siden var jeg til et foredrag på samme messe med Marianne Lane, som er ny tids shaman. Det var mit første møde med Marianne, men absolut ikke det sidste! Stille og roligt som tiden gik, begyndte jeg at arbejde for Marianne og deltage på hendes kurser. Og nu er jeg altså efter kun to år klar til (håber jeg) at stå på messen og vise nogle af alle de ting, som jeg har lært hos bl.a. Marianne.

Jeg kan i øvrigt huske at jeg sad oppe i caféen, med udsyn over standene og sagde *”Hvis der kun er én sandhed, ser det ikke ud til at de er enige”. -Jeg er blevet lidt klogere siden 🙂 -Der er mange værktøjer og veje til at nå samme sandhed. Og alle er rigtige, men begrænsede.

Jeg er spændt og taknemmelig og fuld af håb og ønsker for en god messe.

 

Om Per

Jeg er healer og lysarbejder af Den Nye Tid.

Uddannet på “Den Indre VIsdom” og er certificeret Soul Body Fusion healer.

Derudover har min indre rejse budt på møder med egen healings- og energiudvikling

Udvalg fra shoppen